Snelliusschool

Elandsstraat 99 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

132 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Snelliusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 29
  • Schoolgenoten 132

Op Snelliusschool vind je 29 klassenfoto’s en 132 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 130

de_non AT hotmeel punt com .

de_non AT hotmeel punt com ..... juf v/d Veer (Holede)was mijn favoriet echt `n lief mens en meester de Munnik we mochten bij hem thuis zijn verjaardag vieren. De museums bezoeken.leren voor het afscheid van de school ik ben met katootje naar de botermarkt geweest maar of dat ook opgevoerd is???ik was er niet bij , ik had nog wel de dikke meid als rol hahahahah en nog vele namen spelen door m`n hoofd o/a Melle van EK +broer Henne, Miep Flens +broer Wim ,Theo Platje,Carrie,Riekie,Hennie.enz enz wie weet hoor ik van iemand wat **************

2002, Hanny

Schaken in de klas.

Schaken in de klas. Ontbijtkoek na museumbezoek. Basketbal. Enkele namen Peter Lust, Martin en Piet Assen, Jan Bakker, Willem Tosijn, Bert en Frans Langerijs, Dries Keizer, Andre Knaap en natuurlijk Japie Kademaker of is het Karemaker, maar of ze allemaal op deze school hebben gezeten? We voetbalden in ieder geval wel in de speeltuin en in de Elandsstraat.

2002, Luc

Geweldige hoofdmeester, Hans Jansen.

Geweldige hoofdmeester, Hans Jansen. Vrije school, vrijdagmiddag was het klusjesdag of zoiets, en vooral de eindejaarstoneelstukken waren altijd een groot feest.

2002, Deleted
?