Slechthorende Kinderen Martinus van Beek school

IJsbeerstraat 31 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

79 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Slechthorende Kinderen Martinus van Beek school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 79

Op Slechthorende Kinderen Martinus van Beek school vind je 22 klassenfoto’s en 79 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 55

Ik kwam op deze school toen ik...

Ik kwam op deze school toen ik ongeveer 6 jaar was, was net slechthorend geworden door een hersenvliesontsteking een hele leuke tijd, maar ook een moeilijke tijd gehad doordat ik er niet aan kon wennen dat ik niks meer kon horen. Zo heb ik ook eens mijn gehoorapparaatjes in de WC gedumpt en natuurlijk doorgespoeld. Voor de rest heb ik hele mooie herinneringen aan de klas met de juf : Ineke, Lucy, Ad en nog veel meer.

2002, Deleted

Ik heb zeer kort lesgegeven aa...

Ik heb zeer kort lesgegeven aan deze school wegens ziektevervanging (welgeteld een week). De eersteklassers bij de kooklessen hebben me een hoop grijze haren bezorgd! Verder gaf ik gezondheidskunde en biologie, en dat was harstikke leuk, met leuke leerlingen.

2002, Deleted

je had elke maand een maandafs...

je had elke maand een maandafsleuting een soort toneel stuk en toen de school 40 jaar bestond en de sportdagen waren leuk

2003, NANCY
?