Slauwerhoff

in Sint Annaparochie, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Slauwerhoff, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Slauwerhoff foto

Op Slauwerhoff vind je 0 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, ik verhuisde naar Franeker, ik heb hier echt een fijne tijd gehad en veel leraren overspannen gemaakt!!!!!! leuke tijd.

Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, ik verhuisde naar Franeker, ik heb hier echt een fijne tijd gehad en veel leraren overspannen gemaakt!!!!!! leuke tijd.

Slauwerhoff, 1997

De overhoringen bij Duits van meneer Bouwhuis (leuke man), de biologielessen van meneer Mulschlegel ('mensen met bruine ogen zijn intelligenter'), Frans van mevrouw de Kruis (haar afschuwelijke adem!), de muzieklessen van meneer Peters en niet te vergeten

De overhoringen bij Duits van meneer Bouwhuis (leuke man), de biologielessen van meneer Mulschlegel ('mensen met bruine ogen zijn intelligenter'), Frans van mevrouw de Kruis (haar afschuwelijke adem!), de muzieklessen van meneer Peters en niet te vergeten de boeiende geschiedenislessen van mevrouw Zetteler! Engels van Hanson (is mijn passie voor Engels alleen maar meer door opgebloeid) en de economie (ook nee handelswetenschappen) van meneer ? ('toen ik nog neanderthaler was..'), Wiskunde van meneer Slot ('met het bordeaurood-bruine boek')! Ik heb zelfs mijn derdejaars stage ter voorbereiding voor het docentschap hier gelopen. Toen waren mijn oude docenten ineens mijn collega's. Ik ken ze dus ook van voornaam.

Slauwerhoff, 1991

En toen werd het ineens slauerhoff! Lastig dat scholen steeds van naam wisselen.

En toen werd het ineens slauerhoff! Lastig dat scholen steeds van naam wisselen. Zie ook openbare MAVO St. Anne.

Slauwerhoff, 1991

?