Slagersvakschool

Westwal in Goes, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Slagersvakschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Slagersvakschool foto

Op Slagersvakschool vind je 5 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was een kei leuke school .

Was een kei leuke school ..Je leerde alle kneepjes van het vak maar er werd een hoop lol getrapt ook ..Leraren toen Bal , Jan ( zijn achternaam weet ik niet meer ( was een ontzettend leuke leraar que grappen )) en Burgerhout . Leerlingen , Piet (?) en Carlo Braspenning waren echt mijn maatjes met z'n 3en kwamen we uit Brabant ( Piet uit BOZ en Carlo uit Hoeven ik zelf uit Roosendaal en gingen we 1x per week naar het zeeuwse land om te laten zien dat Brabo's ook goede slagers konden zijn :-)

Slagersvakschool, 1992

Leuk de lessen van Meneer Bal, was altijd lachen! De vakleraren Burgerhout, Quist en die uit Dordrecht, ik weet zijn naam niet meer, waren ook wel geinig.

Leuk de lessen van Meneer Bal, was altijd lachen! De vakleraren Burgerhout, Quist en die uit Dordrecht, ik weet zijn naam niet meer, waren ook wel geinig. En natuurlijk onze FIJNE!!! consulent uit Steenbergen zal ik nooit vergeten!

Slagersvakschool, 1976

Leuke school waar ik veel geleerd heb .

Leuke school waar ik veel geleerd heb .ook veel lol getrapt op dinsdag naar de markt en lekker een pilsje drinken in de stad . Leraren waren toen ;Burgerhout en jan vierenhalm of zoiets was altijd wel lachen met die vent.

Slagersvakschool, 1987

?