Skûtelbank

in Pingjum, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Skûtelbank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Skûtelbank foto

Op Skûtelbank vind je 1 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was de oudste dochter van het hoofd van de school, meester Jelle Vogelzang.

Ik was de oudste dochter van het hoofd van de school, meester Jelle Vogelzang. De school heeft lang gestreden om het aantal leerlingen te behouden die minimaal noodzakelijk waren voor het bestaan. Uiteindelijk niet gered en de school is gesloten. De leukste herinneringen had ik wel aan de stagieres. Meester Peter en er was nog zo'n blonde (meester Sipke????). Maar goed leuke gozers waren het wel. Dat ik de dochter was van de meester heb ik geen last van gehad, ik werd eerder achter gehouden dan voorgetrokken dat wel. Waarschijnlijk hadden de ouders van de progresieve kant meer last van mij hihihi. De verhuizing van het gebouw samen met de Openbare school naar het uiteindelijke gebouw heb ik niet meer meegemaakt.

Skûtelbank, 1982

Deze school was erg klein.

Deze school was erg klein. Op het dieptepunt hadden we 11 leerlingen. Ik zat alleen in klas 2, 3 en 4. Gelukkig zaten we met z'n allen in 1 lokaal. Als er veel zieken waren, kregen we tijdens rekenen thee. Er zijn teveel leuke herinneringen om op te noemen. Jammer dat er niet meer Pingjumers het net en deze site hebben ontdekt... :(

Skûtelbank, 1982

bij meester jelle vogelzang in de klas.

bij meester jelle vogelzang in de klas. op een gegeven moment met mijn beide zussen in de klas! Eeke sjoukje en martine. wel een leuke tijd geweest. met herke, baukje ericmario, akkebaukje, joukje, diana. met deze kinderen speelden we het meest.

Skûtelbank, 1982

?