Sjaloomschool

Tussen Baide Meulens 2 in Meeden, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sjaloomschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sjaloomschool foto

Op Sjaloomschool vind je 16 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me nog herinneren dat de goudvis van Meester Wolda volgens mij Gizmo heette.

Ik kan me nog herinneren dat de goudvis van Meester Wolda volgens mij Gizmo heette. En dat we tevens hem ooit een keer hondevoer hebben gegeven voor zijn verjaardag, maar ik weet niet meer waarom...

Sjaloomschool, 1986

Meester Niemeijer en de strenge winters tijdens deze schoolperiode.

Meester Niemeijer en de strenge winters tijdens deze schoolperiode.

Sjaloomschool, 1985

Halverwege klas vier (januari 1966) ging ik van de Oudewerfslaanschool in Winschoten naar de lagere school (later Sjaloomschool genoemd) in Meeden.

Halverwege klas vier (januari 1966) ging ik van de Oudewerfslaanschool in Winschoten naar de lagere school (later Sjaloomschool genoemd) in Meeden. Een hele verandering; van een klas met zo'n twintig leerlingen naar een combi-klas 3 en 4. En... het enige meisje in klas 4 aan de Badweg. Trouwens binnen de kortste keren het dialect geleerd. Want met Hoolands praten hoorde je er toendertijd niet bij! Herinner me meester Abee en meester Smid. En het bestuurskamertje, vanuit een klaslokaal bereikbaar door het schoolbord omhoog te doen. Knikkeren op het schoollaantje was ook leuk.

Sjaloomschool, 1966

?