Sint Willibrordus Mulo

Kees Delfsweg 5 in Beverwijk, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Willibrordus Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Willibrordus Mulo foto

Op Sint Willibrordus Mulo vind je 45 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

richting: MULO A met wiskunde de 'roerige'periode, ik kan me bv nog de eerste schoolfeesten herinneren, de schoolkrant, samen met Jan Dobber.

richting: MULO A met wiskunde de 'roerige'periode, ik kan me bv nog de eerste schoolfeesten herinneren, de schoolkrant, samen met Jan Dobber. Muziekdocent Blohm, die wist te melden dat je na een paar jaar noooooooooit meer iets van de Beatles zou horen....

Sint Willibrordus Mulo, 1963

meesters: Tol, Stevens, Buis, Ranke, Fonsee, Willems, Blum, Fonville, Zaal, Vreede, etc.

meesters: Tol, Stevens, Buis, Ranke, Fonsee, Willems, Blum, Fonville, Zaal, Vreede, etc. Hoogtepunt: Tijdens de les van meneer Vreede (een donkere man) gooide ik een kletsnatte spons op het schoolbord, precies boven de plaats waar hij aan het schrijven was. Al zijn tekst vloeide weg. Waarop zijn legendarische woorden volgden:"Wie laat die spons vallen?" Later hadden we ook nog een meester voor Biologie (op zaterdagmorgen!) Die noemden we 'Malle Dibbus". Ook nog bij Suzanne Stroomer in de klas gezeten........Wat was dat meisje mooi !

Sint Willibrordus Mulo, 1967

Leuke tijd op die ouwe school.

Leuke tijd op die ouwe school. Toen ik in 1966 op school kwam zei Fonville: Binnen een paar jaar hebben we een nieuwe school, Die nieuwe school kwam dus pas in 1974!! Die oude school had wel voordelen. Op klaslokalen die op zolder waren gevestigd boden uitstekende mogelijkheden om te spieken. Er stonden nl steunbeuren dwars in de klas waar je achter kon verschuilen!! Enkele klasgenoten waren: Kees de Bruin, Henk Rumping, Chris Duin, Han Bruinsma, Hans Böhm,Arjen Muizelaar, René van Rumpt (Frummel) Hennie Stigt

Sint Willibrordus Mulo, 1965

?