Sint Tarcisius

Aarweg 26 in Heerlen, ( Toon op kaart )

290 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Tarcisius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Sint Tarcisius foto

Op Sint Tarcisius vind je 49 klassenfoto’s en 290 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete leraar : Weet ik niet veel .

Favoriete leraar : Weet ik niet veel

Sint Tarcisius, 1996

- natuureducatie met meester Ramaekers uit Welten.

- natuureducatie met meester Ramaekers uit Welten. - een compleet passiespel onder regie van meester Crijns in de Annakerk (wat een theater). - de repetities van het jongenskoortje o.l.v. Bernard Scheepers. - in de 6e klas om de beurt "bankje"spelen: zegeltjes van de rijkspostspaarbank verkopen.

Sint Tarcisius, 1958

Deze school lag bij ons ouderlijkl huis om de hoek.

Deze school lag bij ons ouderlijkl huis om de hoek.We zaten er al op school toen de bebouwing van het aarveld nog goeddeels uitgevoerd moest worden. De leerkrachten: Juffr van der Does .. de eerste klas veeeel zingen!Crijns ,de pijprokende directeur ...hij rookte je de klas uit!! Meneer Eyck ..prachtige verteller van mooie verhalen. Juffr tempelman..met de lineaal tikte ze je op de vingers,Hr "Dull" de stichter van de dull band ..lopen met papieren toetertjes voor de processie!! Ja en natuurlijk Raemakers de natuurfreek. Hr Disko..had ook een 6 de klas. Met zijn allen naar het sportfondsenbad.

Sint Tarcisius, 1956

?