Sint Tarcisius

Aarweg 26 in Heerlen, ( Toon op kaart )

286 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Tarcisius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 49
  • Schoolgenoten 286

Op Sint Tarcisius vind je 49 klassenfoto’s en 286 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 148

Favoriete leraar : Weet ik nie...

Favoriete leraar : Weet ik niet veel

2002, Eef

- natuureducatie met meester R...

- natuureducatie met meester Ramaekers uit Welten. - een compleet passiespel onder regie van meester Crijns in de Annakerk (wat een theater). - de repetities van het jongenskoortje o.l.v. Bernard Scheepers. - in de 6e klas om de beurt "bankje"spelen: zegeltjes van de rijkspostspaarbank verkopen.

2002, Frans

Deze school lag bij ons ouderl...

Deze school lag bij ons ouderlijkl huis om de hoek.We zaten er al op school toen de bebouwing van het aarveld nog goeddeels uitgevoerd moest worden. De leerkrachten: Juffr van der Does .. de eerste klas veeeel zingen!Crijns ,de pijprokende directeur ...hij rookte je de klas uit!! Meneer Eyck ..prachtige verteller van mooie verhalen. Juffr tempelman..met de lineaal tikte ze je op de vingers,Hr "Dull" de stichter van de dull band ..lopen met papieren toetertjes voor de processie!! Ja en natuurlijk Raemakers de natuurfreek. Hr Disko..had ook een 6 de klas. Met zijn allen naar het sportfondsenbad.

2002, Marc
?