Sint Stefanus mavo

Wandelboslaan in Tilburg, ( Toon op kaart )

331 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Stefanus mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Stefanus mavo foto

Op Sint Stefanus mavo vind je 21 klassenfoto’s en 331 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen ik begon op de school was het nog een jongensschool.

Toen ik begon op de school was het nog een jongensschool. Ik heb gezeten in de klassen 1c, 2c, 3b Ik was in de 1e klas de kleinste van de school en ik was verlegen. In de 3e klas werd het een gemengde school er kwamen ineens ook meisjes bij. Vanaf de 1e klas werd toe gestart met gemengde klassen. Dat betekende dat hogere klassen de school hebben afgemaakt met alleen jongens in de klas. Het was een leuke bezigheid om tijdens de natuurkundelessen de stoppen te laten springen met een gum en een paperclip? De bandgenerator was ook erg leuk. Voor het behalen van het typediploma moesten we op zaterdag ochtend naar school. Enkele leraren uit die tijd. Dhr Dap(Engels en aardrijkskunde) , Dhr v Gool (Frans), Als je bij Dhr Dap iets niet wist dan was je een koekenbakker. Enkele namen uit die tijd: Frank Ligthart, Geert van den Heiligenberg, Gerard Machielsen, Etienne Petit(de beste leerling van de klas) Een naam die me ook altijd is bijgebleven is onze klasgenoot Toine Bruystens, hij overleed aan een ongeluk met zijn brommer dat was in het examenjaar. Dat heeft toen diepe sporen nagelaten.

Sint Stefanus mavo, 1970

Mega leuke tijd.

Mega leuke tijd

Sint Stefanus mavo, 1980

seelen van pelt genk dap ruitenbeek spronk lemmens plate seebreghts coebergh selten disseldorp gool kleiberg paymans v/d wiel corsmit.

seelen van pelt genk dap ruitenbeek spronk lemmens plate seebreghts coebergh selten disseldorp gool kleiberg paymans v/d wiel corsmit

Sint Stefanus mavo, 1975

?