Sint Pius HAVO

Prinses Irenestraat 17 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Pius HAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Pius HAVO foto

Op Sint Pius HAVO vind je 3 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan me de namen van de leraren niet meer zo goed herinneren.

Ik kan me de namen van de leraren niet meer zo goed herinneren. We zaten toen nog in een klein gebouw aan een pleintje. Mijn beste vriendin was Loes Pels, die ik uit het oog verloren ben. Samen afgestudeerd. Tot 1971 contact gehad. Heb sinds 2 jaar opnieuw contact met haar en we mailen elkaar regelmatig.

Sint Pius HAVO, 1958

de nonnen waren er nog; opeens ginen de kappen af,dat was schrikken.

de nonnen waren er nog; opeens ginen de kappen af,dat was schrikken. Strenge regels,je mocht geen eigen agenda kopen. Was verdervelijk? Vriendin met columba van greevenbroek.

Sint Pius HAVO, 1969

In 1969 ben ik samen met Anja v.

In 1969 ben ik samen met Anja v.d.Werd op deze school gekomen.Wij waren altijd samen.Namen die ik mij nog herinner zijn Jana Borghart en Joke Castelijn(vriendinnen).Ook geloof ik dat ik bij Lia Nieuwenhuis in de klas heb gezeten.Ook Jose Blocks was een vriendin van mij.Ik heb mijn tijd op deze school niet als leuk ervaren hoewel ik wel goed kon leren.In 1973 ben ik van deze school afgegaan en getrouwd.Er kwamen toen nog een aantal klasgenoten op mijn bruiloft.Ik heb een zoon gekregen die nu 29 jaar is.

Sint Pius HAVO, 1969

?