Sint Passchalisschool (Koningshoeven)

Lourdesplein 1 in Tilburg, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Passchalisschool (Koningshoeven), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Passchalisschool (Koningshoeven) foto

Op Sint Passchalisschool (Koningshoeven) vind je 18 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja erg lang geleden maar de mooiste herinneringen heb ik toch wel aan de kids bij mij uit de buurt Jeruzalem dat was in die tijd nog een erg toffe buurt (nu niet meer).

Tja erg lang geleden maar de mooiste herinneringen heb ik toch wel aan de kids bij mij uit de buurt Jeruzalem dat was in die tijd nog een erg toffe buurt (nu niet meer).

Sint Passchalisschool (Koni..., 1981

de school heette toen nog anders,het was de Bernadette kleuterschool en de jongensschool St.

de school heette toen nog anders,het was de Bernadette kleuterschool en de jongensschool St. Pascalis, de meisjesschool kwam pas in 62 naar die lokatie. De jongens verhuisden naar de nieuwbouw en de meisjes kwamen toen in het houten gebouw.

Sint Passchalisschool (Koni..., 1956

Van de tijd die ik op deze school heb doorgebracht, heb zeer veel mooie herhinneringen.

Van de tijd die ik op deze school heb doorgebracht, heb zeer veel mooie herhinneringen. ook de wijk Jeruzalem waar ik +/- 30 jaar heb gewoond was fijn. Nu zou ik er niet meer willen wonen, al kreeg ik 3 huizen voor niets.

Sint Passchalisschool (Koni..., 1972

?