Sint Michiel lyceum

Jos Kleijnenlaan 683 in Geleen, ( Toon op kaart )

1217 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Michiel lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Michiel lyceum foto

Op Sint Michiel lyceum vind je 197 klassenfoto’s en 1217 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pater Boelaars (Grieks), Krekelberg die vernieuwingen (1964!) doorvoerde door ons in het Engels voordrachten te laten houden, Duits van Kuifje.

Pater Boelaars (Grieks), Krekelberg die vernieuwingen (1964!) doorvoerde door ons in het Engels voordrachten te laten houden, Duits van Kuifje....... Onze popgroep 'De Rolling Beat Kinks'. Feesten en toneelopvoeringen ('Oidipous!') in de aula....

Sint Michiel lyceum, 1961

Toneel, Soos, Schoolkrant, Filmclub Minpunt: de Schwarz (aardrijkskunde) Toffe peren: Ubags (engels), van Soest (geschiedenis), Metz (wiskunde) en die slechtziende van Duits (naam= ???).

Toneel, Soos, Schoolkrant, Filmclub Minpunt: de Schwarz (aardrijkskunde) Toffe peren: Ubags (engels), van Soest (geschiedenis), Metz (wiskunde) en die slechtziende van Duits (naam= ???)

Sint Michiel lyceum, 1987

Met het schoolhandbalteam hebben we diverse Nederlandse kampioenschappen gespeeld en gewonnen.

Met het schoolhandbalteam hebben we diverse Nederlandse kampioenschappen gespeeld en gewonnen. Tevens éénmaal deelgenomen aan het Europees kampioenschap voor scholenteams in Denemarken. Geweldige ervaring, hoewel op sportief gebied een tegenvaller.

Sint Michiel lyceum, 1974

?