Sint Michael basisschool

Topaasstraat (2 ?) in Breda, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Sint Michael basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 71
  • Schoolgenoten 154

Op Sint Michael basisschool vind je 71 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 104

kan me men.v.d.Net nog goed he...

kan me men.v.d.Net nog goed herinneren en jufr.Weterings., moesten we altijd boodschappen voor doen. En hoe heette de leraar uit de 5e ook alweer,hij gooide altijd met tennisballen en borstels

2003, Mirjam

Achterop de scooter van meneer...

Achterop de scooter van meneer Alberts. Het krakende corset van juffrouw de Graaf. Meneer van den Ende die met krijtjes gooide en die lieve juf Smolders in de 5e. Grote indruk op mij maakte het verongelukken van klasgenoot Kees van Raaij, 5e klas van men. Alberts

2003, Deleted

ben dus de zus van bert luijpe...

ben dus de zus van bert luijpen ... mevr. de graaff, juf weterings, leyten, men. alberts, van de net. ik was een van de eerste ll. op deze school, we hadden nog geen speelplaats en speelden op straat! was altijd jaloers op de hertoginne an brabantschool want daar hadden ze GROENE schoolborden!!!

2003, Deleted
?