Sint Mauritius

Mauritiusstraat 49 in Rheden, ( Toon op kaart )

183 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Mauritius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Mauritius foto

Op Sint Mauritius vind je 28 klassenfoto’s en 183 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

carnavals optocht en de viering van bevrijdingsdag dat we met zijn allen een optocht meeliepen en je oude pannen etc van thuis mee moest nemen als zgn bagage.

carnavals optocht en de viering van bevrijdingsdag dat we met zijn allen een optocht meeliepen en je oude pannen etc van thuis mee moest nemen als zgn bagage. Ook weet ik nog dat ik een keertje als chinees verkleed was. Verder dat ik zomaar een feestje thuis mocht geven voor de hele klas samen met Jannie Wijman. Eerste klas werd ik eruit gestuurd door juffrouw Kuipers. Vond ik echt heel erg :) Tweede klas waren de handarbeid lessen heel leuk. En in de vijfde dat meester Wegkamp altijd door had als je stiekum kaugom at. Verder weinig wat me te binnen schiet.

Sint Mauritius, 1965

het askruisje op aswoensdag was toch elke keer weer leuk, hij was er al af voor je de kerk uit was.

het askruisje op aswoensdag was toch elke keer weer leuk, hij was er al af voor je de kerk uit was...

Sint Mauritius, 1990

Leraren: Mr.

Leraren: Mr. Schrooten, Mr. Langedijk, Mr. Peeters, Elly en Maria Kuijpers. Klasgenoten: Antoon Vermeulen, Hans Jansen, Richard Jansen, Lidy Koch, Helma Leensen, Trees Gal, Dietje Otterlo, Ada Grotenbreg, Elly Geijtenbeek, Trees Schrooten, Wilma van den Hoogen, Liesbeth Oosterwegel, Mattie van de Boom, Donnie Ensing, Alex Hendriks, Diny van Doeveren, Resie Kemperman, Jan van de Kracht, Josefien Beentjes, Ellen van Polanen Petel, Paul..

Sint Mauritius, 1957

?