Sint Luciaschool

Pretoriaplein in Haarlem, ( Toon op kaart )

198 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Luciaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Luciaschool foto

Op Sint Luciaschool vind je 48 klassenfoto’s en 198 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Sint Luciaschool was een rk kleuterschool in het klooster.

De Sint Luciaschool was een rk kleuterschool in het klooster. De herinnering is de enorm grote gangen met glimmend linoleum, de flinke lokalen en nonnen die nog in traditionele habijt les gaven. Met zuster Regens maakte ik geregeld wandelingetjes.

Sint Luciaschool, 1964

In de 1e klas had ik juf Schatorjé met als schoolhoofd Zr.

In de 1e klas had ik juf Schatorjé met als schoolhoofd Zr. Hedwigis. In de 2e werd het Juf van der Laan. Mijn slechtste jaar op de lagere school in bleef een jaartje zitten. In de 2 x 2e werd het juf Bejon. de juf van de plaatjes van Concordia verzekeringen. In de 3e klas kreeg ik Juf Kors en juf Bloem-Verheijen. Als hoofd van de school werd Zr Imeldata aangesteld. In de 4e klas werd het juf Caris-Grent met 3 inval juffen. In de 5e klas kreeg ik les van meester Olsthoorn. In de 6e (niet opleiding) was Zuster Gonzega de leerkracht. Verder speelde we op het prikkie (zoals wij het schoolplein noemde in die tijd).

Sint Luciaschool, 1957

Zuster Imeldata, juf.

Zuster Imeldata, juf. Caris, Juf Eggenhuizen, meester Harmsen, meester Olsthoorn, meester vd Kroft. Ook ik ben veel klassefoto's kwijt: heb je wat dan kun je mailen naar ***************************

Sint Luciaschool, 1965

?