Sint Lucas

Grote Beemd 24 in Boxtel, ( Toon op kaart )

909 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Lucas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Sint Lucas foto

Op Sint Lucas vind je 51 klassenfoto’s en 909 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zeer leuke tijd gehad, leerstof was niet moeilijk, er ging wel veel tijd zitten in het 'plek- en knipwerk' tot in de late uurtjes met 'lot'genoten.

Zeer leuke tijd gehad, leerstof was niet moeilijk, er ging wel veel tijd zitten in het 'plek- en knipwerk' tot in de late uurtjes met 'lot'genoten. De uren in het huis met 'De Scheur' bij Richard dus, waren ook gezellig, daar was iedereen altijd van harte welkom! Ik trok veel op met Ine uit Groesbeek, Marion uit Boekel en Sandra uit Hank. Ben benieuwd wat er met hun verder gebeurd is.

Sint Lucas, 1982

Op de (schilders)school zat ik slechts 3 jaar.

Op de (schilders)school zat ik slechts 3 jaar. Never made it to the exames: Het kroegen-studentenleven was leuker dan het boeken-studentenleven en DE feesten waren té gek (O: Bovendien ging ik voor het eerst op kamers en dat was een leven waar ik ineens van alles kon doen maar vooral láten!! (leren dus) Verder heb ik geen echt goede herinneringen aan de school: autoritaire directie. (Is vergrijsd rood nog wel een primaire kleur??)Wél aan mijn medestudenten..... Wilbert van de Braak die eigenlijk wel op kamers woonden maar de meeste tijd bij mij hing -gezellig!-, Marloes van Nies die op de zolder woonde en ook uit Venray kwam -jammer dat contacten verwateren Marloes-, Jack Stoof jij clown - wat kon je prachtige kathedralen tekenen, wat hebben we gelachen-, Paula van Remmen -iedere donderdagavond een bakkie nasi- , Guus Ruimers - mijn soulmate, luv-ya - Arnold Dutour -gitaar spelen, zingen, Simple de band, ik kan uren doorgaan! ...en twee leraren: Toon Stalpers; Ben ik nog wel eens thuis geweest samen met André! En Kees Dings die Engels gaf. Met wie wil ik graag in contact komen? Met iedereen hiervoor genoemd maar ook met oa Paula van Remmen, Helma Arts, Ben van Duin, Jori van de Velden, Marianne van Tilborg, Patricia Keijzer, Jola Hesselbert.

Sint Lucas, 1977

Geen goeie herinneringen eigenlijk.

Geen goeie herinneringen eigenlijk. Zat hier 1 jaar in de zogenaamde HAVO-klas, 2e jaar schilderen.

Sint Lucas, 1987

?