Sint Jozefschool

Karolingersweg 189 in Wijk bij Duurstede, ( Toon op kaart )

194 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jozefschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 194

Op Sint Jozefschool vind je 22 klassenfoto’s en 194 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 109

De eerste twee "zwarte"meisjes op school die later mijn vriendin werden, Sasja en Caroline Roemer.

De eerste twee "zwarte"meisjes op school die later mijn vriendin werden, Sasja en Caroline Roemer. De sfeer onderling die zo leuk was. Kees Kosterman die naar Australië emigreerde en die mij op zijn laatste avond probeerde te zoenen. Pietje Groeneveld die mij constant uitschold voor hoer omdat ik in de derde geen verkering met hem wilde....

2002, Linda

Vond het jammer om na 6 jaar gedag te zeggen, heb nog steeds contact met mijn beste vriendin uit die tijd, inmiddels 22 jaar vriendinnen.

Vond het jammer om na 6 jaar gedag te zeggen, heb nog steeds contact met mijn beste vriendin uit die tijd, inmiddels 22 jaar vriendinnen... 'k Ben te bereiken op yah.. (mklosse).

2003, Deleted

Meester Groen en meneer Tillemans waren de leukste leraren!!! Zoek je contact met me: mail dan naar c_breezer at hetepost etc.

Meester Groen en meneer Tillemans waren de leukste leraren!!! Zoek je contact met me: mail dan naar c_breezer at hetepost etc...

2003, Claudia
?