Sint Jozefschool

Mernaweg 55 A in Wehe-Den Hoorn, ( Toon op kaart )

74 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jozefschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Jozefschool foto

Op Sint Jozefschool vind je 9 klassenfoto’s en 74 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

helaas pas op latere leeftijd gekomen; alleen klas 5 en 6 gedaan.

helaas pas op latere leeftijd gekomen; alleen klas 5 en 6 gedaan. Met heel veel plezier trouwens. De musicals; de handenarbeid op vrijdag; het overblijf lokaal en bovenal de grootte papier zolder.

Sint Jozefschool, 1978

Veel goede herinneringen heb ik aan deze school, waar ik met 5 anderen in de klas zat.

Veel goede herinneringen heb ik aan deze school, waar ik met 5 anderen in de klas zat. Frits v.d. Werff, Anno Bloem, Isa Remijn, Joke Hegge en mijn nichtje Helma Janssen. Bijzonder vond ik de vormingsweek aan het eind van de 6e klas. De, voor die tijd, toch wel vooruitstrevende meester Annyas(we mochten hem meneer noemen) ging met ons "kamperen" in een leegstaande boerderij. Ook lessen Frans kregen we zelfs in de 5e klas! Zou leuk zijn als ik wat hoor, ook van anderen die een klas hoger of lager zaten!

Sint Jozefschool, 1962

Ik heb minder goeie herinneringen aan de eerste 3 jaar op deze school.

Ik heb minder goeie herinneringen aan de eerste 3 jaar op deze school. Had toen nog les van een non, zuster Hadewych. Bij 'mijnheer' Anyas was het altijd wel gezellig. Leuke musicals werden er opgevoerd aan het einde van het schooljaar. Ik zat in de klas met Madelein Bos, Anita Halsema, Maureen Claassen, Jeannette Langeland, Jos Bolt, Corrie Huizenga, Johnny Huizenga en Anton van Kampen. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Gera Jansen, die naam zegt me ook nog wel iets, alhoewel ze wel ouder is dan ik. Ik heb op de kleuterschool en wellicht ook nog even op de lagere school gezeten met Doris Jansen. Zij was toen ook mijn vriendinnetje. Leuk om die naam hier weer tegen te komen.

Sint Jozefschool, 1970

?