Sint Jozef ULO

Van Ostadestraat in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jozef ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Jozef ULO foto

Op Sint Jozef ULO vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik herinner me nog broeder "puppy", met een lange zwarte jurk aan en dikke sigaren rokend voor de klas.

ik herinner me nog broeder "puppy", met een lange zwarte jurk aan en dikke sigaren rokend voor de klas. De as viel dan op zijn dikke buik terwijl hij met bolle wangen de rook zo lang mogelijk in zijn mond hield. ook broeder "algebra". van de jongens herinner ik mij nog Harrie Kooman, omdat die bijna dezelfde achternaam had als ik en Pierre Bentveld, die woonde in de Hazebroeckstraat. Ook de tweeling Dickie en Joepie Beving en hun moeder, een schat van een mens.

Sint Jozef ULO, 1958

Minder goede herinneringen aan, vooral met de broeders die daar de scepter zwaaiden.

Minder goede herinneringen aan, vooral met de broeders die daar de scepter zwaaiden. Wel goede herinneringen aan meneer Fennis, gaf Nederlands. Hij wist hoe een klas te boeien. We warten gek op mevr Martens, die Engels gaf. Vooral als ze boog over haar lessenaartje, mooie gleuf in haar bloesje. Altijd op de fiets van Diemen naar Amsterdam Zuid, ddor weer en wind, ook met de strenge winter van 1964.

Sint Jozef ULO, 1954

?