Sint Jozef

oostzyde zaandam in Zaandam, ( Toon op kaart )

113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jozef, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Jozef foto

Op Sint Jozef vind je 31 klassenfoto’s en 113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geen leuke tijd gehad.

Geen leuke tijd gehad

Sint Jozef, 1956

jufrouw Gallas van de 4 de klas, wat een vreemde juf.

jufrouw Gallas van de 4 de klas, wat een vreemde juf.(kon inene helemaal uit der dak gaan,en dan weer verder met de les gaan alsof er helemaal niks gebeurd was) ik zat samen met mijn gr zus en kleine broer op deze school.(harry van der kroon) ik zat in de klas met ene johny,jolanda, desiree. mijn e mail is ****************

Sint Jozef, 1971

Ik ben met mijn broers en zus overgekomen van de Bonifatiusschool en heb tot 1976-1978 op deze school gezeten.

Ik ben met mijn broers en zus overgekomen van de Bonifatiusschool en heb tot 1976-1978 op deze school gezeten. Samen met de Bert en Ellen Gallus (ja van juf Gallus), Marcel Ruhe, Esther Schoen (was ik smoorverliefd op), Rik Daas, Sander Vet, Manuela Guth en anderen die ik vergeten ben. Ik woon in Zoetermeer en ben te bereiken onder wwwvanwichenplanetnl. Laat even weten of je er voor in bent om onder het genot van een drankje ouwe koeien uit de sloot te halen. Ik ben de ouwe van Jordy 14 jaar en Rick 11 jaar. Daar naast ben ik de neppe pappa van Noah 5 jaar en Tristan 3 jaar.

Sint Jozef, 1976