Sint Josephschool

Van Tuijllstraat 20 in Hooglanderveen, ( Toon op kaart )

119 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Josephschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Josephschool foto

Op Sint Josephschool vind je 14 klassenfoto’s en 119 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik denk dan voornamelijk aan het verplichte bidden (3 maal per dag) en in de hoek staan bij zuster Rufina in de eerste klas.

Ik denk dan voornamelijk aan het verplichte bidden (3 maal per dag) en in de hoek staan bij zuster Rufina in de eerste klas. Toen kwam de verademing het jaar daarop bij juf van de Berg; super leuk was het bij haar!

Sint Josephschool, 1977

Wat ik me er nog van kan herinneren is natuurlijk de strenge zuster: zuster Rufina.

Wat ik me er nog van kan herinneren is natuurlijk de strenge zuster: zuster Rufina. Verder ken ik alleen nog wat namen van vriendinnetjes van toen: Anika Tijmesen, Thea van Dijk, Jonne (achternaam ben ik vergeten). Ik zou het erg leuk vinden om eens te horen wat er van mijn oude klasgenootjes van de lagere school is geworden.

Sint Josephschool, 1978

Door verhuizing uit Amersfoort in het dorp komen wonen.

Door verhuizing uit Amersfoort in het dorp komen wonen. Lastige start op school, maar dat kwam helemaal goed. Het oude gebouw vond ik erg mooi.Juf Goedemond was mijn eerste juf, ze was heel lief.Drummen op het drumstel van meester Gijs

Sint Josephschool, 1971

?