Sint Josef School

Turfpoort Straat in Naarden, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Josef School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Josef School foto

Op Sint Josef School vind je 5 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De St.

De St. Josef school waar dan Mhr. Clement hoofd onderwijser was. En herriner je nog Mhr. Jansen, die lange man met de tas met vele papieren. Hij was ook directeur van het koor in de St. Vitus Kerk. Kan nog vele dingen voor mij halen zoals het voetballen op de speelplaats tegen over de school. Cory Vandergeld

Sint Josef School, 1944

De grote oliekachels achter in de klas en de grote bomen op het schoolplein.

De grote oliekachels achter in de klas en de grote bomen op het schoolplein. Leerkrachten: klas 1-2. Mevr. Nieuwendijk (Lieverdje), 3. Hr. J. Van Dorresteyn (Brrr.), 4-5 Nico Brinker en klas 6 de hoofdonderwijzer Hr. van Luyn. Tussen de middag spelen in de poternes aan het eind van de Turfpoortstraat. En iedere dag lopen van de Keverdijk (we woonden op de Evert de Bruijnstraat) naar de vesting en weer terug.

Sint Josef School, 1959

een schoolplein met een poort aan de overkant van de straat aan een kant van het plein kippegaas in de klassen kolenkachels ,schoolbanken met een klep en een inktpotje.

een schoolplein met een poort aan de overkant van de straat aan een kant van het plein kippegaas in de klassen kolenkachels ,schoolbanken met een klep en een inktpotje

Sint Josef School, 1957

?