Sint Janschool

Diependaalselaan 361 in Hilversum, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Janschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Janschool foto

Op Sint Janschool vind je 40 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet eigenlijk niet zo heel veel over deze school alleen dat mijn beste vriendinnen Ineke en Marianne van Dongen waren.

ik weet eigenlijk niet zo heel veel over deze school alleen dat mijn beste vriendinnen Ineke en Marianne van Dongen waren.Weet iemand wat over hun? Ik lees net dat Marco Beelen ook op deze school heeft gezeten en Marco was mijn buurjongen vroeger.Erg leuk om zijn naam tegen te komen. Marco laat eens weten hoe het met je gaat!!! ik zou het wel gaaf vinden als je mij het adres van Ineke en Marianne kan bezorgen Marco pieter punt lia ad tiscali punt nederland

Sint Janschool, 1967

Het hoofd van de school, meester Vermeulen, ging altijd op zijn kop staan op het bureau, en als je niet op zat te letten, liep ie voorzichtig door de klas en tikte je plotseling keihard met zijn wijsvinger op je kop.

Het hoofd van de school, meester Vermeulen, ging altijd op zijn kop staan op het bureau, en als je niet op zat te letten, liep ie voorzichtig door de klas en tikte je plotseling keihard met zijn wijsvinger op je kop

Sint Janschool, 1971

Natuurlijk.

Natuurlijk..mijnheer Vemeulen.... Helaas recentelijk overleden. Ik heb hem nog een aantal keren terug gezien. Leuke school, met mooie omgeving. Ik kwam een aantal jaren in een 'combinatie-klas' terecht, wat toen nieuw was; 3 leerjaren in een klas. Ik meen mij te herinneren dat dat wel werkte toen; maar of dat ook voor de leraar zo was...???

Sint Janschool, 1968

?