Sint Jan

Van Swindensingel 66 in Schiedam, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jan, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Jan foto

Op Sint Jan vind je 52 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Docenten: In de tweede klas juffrouw Wermuskerk, de derde juffrouw Flapper, de vierde Kaatje van der Tuin, de vijfde zuster Sylvestrina en in de zesde zuster Eustella.

Docenten: In de tweede klas juffrouw Wermuskerk, de derde juffrouw Flapper, de vierde Kaatje van der Tuin, de vijfde zuster Sylvestrina en in de zesde zuster Eustella. Voor handwerken zuster Ambrosine. Er werden kindermusicals opgevoerd. (Ik ben paddestoel en roodlap geweest) Klasgenootjes: Jose schoof, Nancy Frericks, Rietje Roosloot, Yvonne Woermeyer, Elly Jonas, Maria Crama, Trees Kemmer, Ina Vlootman, Yvonne Smits, Patricia de Bruin, Carla den Hartog, Ria Koppeschaar, Ria Haverkort, Stien Prein, Tilly Cremers, Anja Snijders, Greet Terwiel, Ankie van Almen, Coby Volk, Wendy Venderbosch, Loes van Beek, Leny maagdenburg en Bep van Raay. Het laatste schooljaar gingen we een aantal dagen naar Oosterhout. Ik heb nooit de groepsfoto van de zesde klas gezien omdat ik vervroegd met vakantie ging.

Sint Jan, 1961

Leuk zo’n project waar je op je gemak kan kijken naar oude vrienden en vriendinnen.

Leuk zo’n project waar je op je gemak kan kijken naar oude vrienden en vriendinnen. Lekker wegdromen bij en oude herinneringen ophalen over… … Een goed initiatief om zo’n site op te zetten. Wat betreft mijzelf, heb een heerlijke lagere school periode gekend. Veel vriendjes en vriendinnetjes. Helaas allemaal uit het oog verloren maar niet uit het hart. Wat de bijnaam betreft, was vroeg lang en weet nog dat in de 2e klas er een klasse foto gemaakt werd en daar was ik reeds evenlang als meester Tiele wat trouwens een goede leraar was. Broeder of meester Paul dat was ook een fijne leraar en hij was de leraar van de 6e klas.

Sint Jan, 1972

Eén grote herinnering: ik zit er nog steeds !!!.

Eén grote herinnering: ik zit er nog steeds !!!

Sint Jan, 1972

?