Sint Jacobusscholen M.U.L.O.

Banstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Jacobusscholen M.U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Jacobusscholen M.U.L.O. foto

Op Sint Jacobusscholen M.U.L.O. vind je 18 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vond het er niet zo leuk.

Ik vond het er niet zo leuk. Favoriet alleen de vriendinnen (meidenschool) en schoolreisjes Kennen jullie ze nog? Juffrouw Broere, Venderbos en de heer Leen (Duits) en Remckers (Boekhouden)?

Sint Jacobusscholen M.U.L.O., 1958

We mochten abosuluut niet in een lange broek op school komen.

We mochten abosuluut niet in een lange broek op school komen. We hadden dus een rok op de kapstok hangen, die we voor de les over onze lange broek aantrokken. 's Zomers ook verboden met blote voeten op school te komen. Dus voor de lessen sokken aan. Ik weet nog veel namen bij de foto's, maar kan ze niet toevoegen. De browser van mijn Macintosh is er kennelijk niet geschikt voor. We breiden in de handwerkles een schoolsjaal. Rood groen en wit geloof ik. Had les van: Juffrouw Timmer, Juffrouw v.d. Broek(geschiedenis), Mijnh. Haber (overleden (engels)) Mevr. Vennebos (of Venderbos), Mevr. Burmanje (Duits), Zuster Fidelia, Zuster Tarcisius (Tarzan) e.a.

Sint Jacobusscholen M.U.L.O., 1954

Op deze school hadden we voor het eerst leraren erbij, w.

Op deze school hadden we voor het eerst leraren erbij, w.o. Hr. Leen voor Duits en Hr. Remmers die boekhouden gaf. Deze Hr. Remmers is later de "vader" van de eerste MoederMavo in Middenmeer geworden, waar ook mijn man als leraar gewerkt heeft. Jammer dat de school in 1963 afgebroken is.

Sint Jacobusscholen M.U.L.O., 1958

?