Sint Gerlach

Onderstestraat 26 in Valkenburg, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Gerlach, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Gerlach foto

Op Sint Gerlach vind je 2 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn jaren in Houthem, waren geweldig.

Mijn jaren in Houthem, waren geweldig. De klas gewoon gezellig en we konden het super met elkaar vinden. in groep 5/6 en 8 had ik meester Vroomen of Jo met de Banjo, die een voorliefde had voor zijn fuchsia's!!! Schoolverlaters kamp was echt super! Ik weet nog goed dat we op maandag een meidenavond hadden waar alle geheimen blootgelegd werden, een paar schokkende! En dat we op woensdag van de jongens hoorden dat ze een walkie talkie in onze kamer geplaatst hadden, wij natuurlijk allemaal hysterisch, gelukkig was die er pas op dinsdag geplaatst, dus de "geheimen" waren veilig!!! Mijn beste vriendinnen waren toen Eline en Marianne, maar ik kon het eigenlijk met iedereen goed vinden, we hadden dan ook maar 16 kids in de klas haha!

Sint Gerlach, 1993

Ich woonde doa in de stroat, hahaha.

Ich woonde doa in de stroat, hahaha. SOms zit ut mit, soms neet.

Sint Gerlach, 1987

Wij volgden onze lessen in het oude schoolgebouw in Vroenhof, ontworpen door meester Vroomen.

Wij volgden onze lessen in het oude schoolgebouw in Vroenhof, ontworpen door meester Vroomen. De volgende mensen: Milenko Pavicic, Andre Terporten, Nicole Funken; Erik Frissen; Luc Frissen; Ilse Brouns; Sigrid Bosten; Chris Bosten; Lucas Boersma; Dominicus Erens; Wilma Cobbenhagen; dhr de Kock van Delwijenen en dhr Vroomen herinner ik me nog.

Sint Gerlach, 1975

?