Sint Franciscusschool

Bazuinlaan 2 in Rijswijk, ( Toon op kaart )

177 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Franciscusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Franciscusschool foto

Op Sint Franciscusschool vind je 26 klassenfoto’s en 177 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een geweldige school met juffrouw Cockx, waar je met kleurenecoline mocht schrijven als je netjes had gewerkt; Ed Mondé, die later met juffrouw Koot trouwde, meneer Hankel, wiens nummerbord de letters BH had, waar we erg om moesten lachen! Meneer Halkes,

Een geweldige school met juffrouw Cockx, waar je met kleurenecoline mocht schrijven als je netjes had gewerkt; Ed Mondé, die later met juffrouw Koot trouwde, meneer Hankel, wiens nummerbord de letters BH had, waar we erg om moesten lachen! Meneer Halkes, waar ik stiekum verliefd op was. Ik heb twee kinderen, Kim van bijna 23 en Tomas van 19. Ik ben verpleegkundige geworden, maar werk nu al bijna 16 jaar in de Tweede Kamer. Jammer dat de emailadressen niet meer bekendgemaakt mogen worden. Ik zou graag eens iemand spreken! Je kunt me vinden in het telefoonboek van Gouda onder Goudswaard inde Tuinstraat! Het lijkt me ook geweldig weer eens een reünie te houden!

Sint Franciscusschool, 1964

denhauser.

denhauser.at. hotm

Sint Franciscusschool, 1975

Veel goede herinneringen.

Veel goede herinneringen. Al om 8.00uur op 't schoolplein bankjesvoetbal met Roy v/d Berg, Chris Bol, Frans van Schaijik, Frans van de Voort van de Kleij, Lange Joost, Huub de Heij, Robert Brard, Bennie Smits en veel lol me de meisjes; Yvonne Ruiter, Gerry Lancee, Heleen Krûse (mijn eerste vriendinnetje en het buurmeisje van de nu bekende Rolf Wouters), Toosje Stoops, Cecille Bos, Willeke Akkermans Anita Hertoghs enz enz. De eerste fuifjes bij Chris en in de kelder bij Roy en Anita.

Sint Franciscusschool, 1968

?