sint franciscus mulo

pastoor sanderstraat 2 in Lichtenvoorde, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van sint franciscus mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
sint franciscus mulo foto

Op sint franciscus mulo vind je 1 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aangezien ik een korte en krachtige naam mooier vind, heb ik me sinds 1962 Don genoemd.

Aangezien ik een korte en krachtige naam mooier vind, heb ik me sinds 1962 Don genoemd. Ik ben in dat jaar in militaire dienst gegaan. In april 1964 begonnen als beginnend ambtenaar bij de gemeente Lichtenvoorde. In 1968 vertrokken naar Weesp en vanaf 1972 werkzaam geweest bij de gemeente Zoetermeer. Sinds 1 mei van dit jaar vervroegd met pensioen. (f.p.u.) Als medeklasgenoten herinner ik me: Marijke Hoogenkamp, Mary Lapré en Gerard Driesman. Helaas, de anderen zie ik nog wel voor me, maar ken de namen niet meer. Wie frist me op? Bruins was het hoofd; Wallerbos was leraar Frans; Hulshof gaf Engels......

sint franciscus mulo, 1956

Meneer Bruins was het hoofd en gaf ook Duits, Hulshof was de leraar/kunstenaar/schilder, en Wallerbos de lange, slanke leraar Frans.

Meneer Bruins was het hoofd en gaf ook Duits, Hulshof was de leraar/kunstenaar/schilder, en Wallerbos de lange, slanke leraar Frans. Na een jaar werd het de HBS in Groenlo. Een goed rapport was reden voor opa mij een Diana M27 luchtbuks te geven. Ik heb hem nog steeds.

sint franciscus mulo, 1957

Bastiaan Niggerbrugge een naam die steeds weer terugkeert als ik aan de MULO denk.

Bastiaan Niggerbrugge een naam die steeds weer terugkeert als ik aan de MULO denk...ik was niet de brilliantste maar wel de slimste..want toen ik het laatste jaar werd geweerd uit de lessen van Jos Claessens( waar iedreen een bloedhekel aan had..de man die pesterig de rook van zijn veel te grote bolknak je smoeltje inblies,,,moet je NU proberen..hahaha!)haalde ik als een van de wienigen alle diploma's die je maar verdienen kon A-B en Middenstand...zo ging dat toen. Voetballen op het schoolplein met de jongens van Dekkers...Bongers etc..Mooie meiden van de laatste jaren...Wilma Pillen...etc.. fantastische tijden waren het met veel FUIFJES en nog meer wijncognac.

sint franciscus mulo, 1965

?