sint Catharinaschool

johannastraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

62 scholieren

Bekijk de volledige pagina van sint Catharinaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 62

Op sint Catharinaschool vind je 3 klassenfoto’s en 62 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 50

s'middags maakte een van de no...

s'middags maakte een van de nonnetjes caramel vla en dat kreeg je als je geholpen had.Elke vrijdag zongen we het st Catharina lied voordat we naar de klas gingen.elke dag gebed voor de les en gebed na de les.speelkwartier was op een binnenplaats,en ik bleef altijd over tusssen de middag.

2003, Will

De Nonnetjes de binnenspeelpla...

De Nonnetjes de binnenspeelplaats het maria beeld in de gang. de gym.zaal op de binnenplaats. Meester Fluitketel herinner ik me nog een lange man met grote snor en bril. en juffrouw Dickmans zij woonde tegenover de postgiro op de velperweg. mijn ouders woonde op de neerlandstuin straat precies tegenover de achteringang van de school voor mij was het altijd wachte tot de bel ging dan vlug naar beneden en imn 1 minuut op school. klarendal werd afgebroken en ik moest naar een andere school.

2003, johan

ik ken jufvrouw van de zee eer...

ik ken jufvrouw van de zee eerste klas een hele liefe juf.jufvrouw van de heide weet niet meer welke klas die zat was een hele toffie juf

2003, Deleted
?