Sint Calasanz Basisschool

Nonnenstraat 21 in Nijlen, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Calasanz Basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Calasanz Basisschool foto

Op Sint Calasanz Basisschool vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Goh, heel mijn jonge leven heb ik op deze school versleten :-) Mijn maatjes waren vooral Inge Van den Bulck (onafscheidelijk in kleuter- en basisschool)en Riet Neujens (secundaire) De leraren die me bijbleven.

Goh, heel mijn jonge leven heb ik op deze school versleten :-) Mijn maatjes waren vooral Inge Van den Bulck (onafscheidelijk in kleuter- en basisschool)en Riet Neujens (secundaire) De leraren die me bijbleven...eummm Moemoeke jawel...er was een lerares Duits met gebrek aan leiding...mmm...nope...that's it. Ah ja, juffrouw Annemie natuurlijk van het 6de (lagere school), mijn favoriete!

Sint Calasanz Basisschool, 1981

verhuisd

ik zat tot het 5de leerjaar (bij Jw Van Regenmortel) in NIjlen op school. wij zijn verhuisd naarAalter (O-VL) in januari 1967en nu ben ik op zoek naar schoolvriendinnen van toen!

Sint Calasanz Basisschool, 1960

?