Sint Bonifatius

Lijsterstraat 11 in Haaksbergen, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Bonifatius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Bonifatius foto

Op Sint Bonifatius vind je 28 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

deze school heette toen de ludgerusschool.

deze school heette toen de ludgerusschool

Sint Bonifatius, 1966

Favoriete onderwijzer was Meester Wegdam.

Favoriete onderwijzer was Meester Wegdam. Kwam uit Haaksbergen naar de Hoeve. Mijn ouders hadden daar een schoenenzaak met een winkel op de Hoeve. Goorseweg 211. Sindsdien al ruim 50 jaar vriendin met Elfriede Groothuis van cafe Siemerink. Vond het een leuke school met prettige kinderen waar ik mij direct thuis voelde.

Sint Bonifatius, 1948

Wat was dat een prachtige school, qua gebouw.

Wat was dat een prachtige school, qua gebouw. Wat mij erg bij is gebleven; ieder lokaal had een mooie zwarte telefoon. De bel, iemand mocht dan met de bel "rammelen". Dus pauze. Het opkijken tegen de hogere klassen. Meester KImmel, was erg geliefd. ************** ************** ************** ************** **************.......... **************. Verder kan ik me niet veel meer herinneren. Ja, een prachtig schoolplein met die hoge ramen v.d. klassen 4, 5 en 6. Heerlijk in zitten, nou ja, meer glijden.... De schoolarts vond ik vreselijk.

Sint Bonifatius, 1971

?