Sint Bernardusschool

Zwaluwenburg 6 in Deventer, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Bernardusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Bernardusschool foto

Op Sint Bernardusschool vind je 20 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De hele sfeer die er hing kan ik nog oproepen als ik terugdenk aan de zeven jaren basisschool.

De hele sfeer die er hing kan ik nog oproepen als ik terugdenk aan de zeven jaren basisschool.. De weekvieringen in de hal (in de kuil), sinterklaas, de kleuters en lagere klassen rechts van de 'grote deur', de bovenbouw links.. Heerlijke jaren!

Sint Bernardusschool, 1982

ja de sint bernardusschool pffff dat is al een tijd geleden maar ik heb er zelf nog wel leuke herinneringen aan de meesters en juffrouwen waren wel lief altijd en de jaarsluitingen waren wel gezellig maar 1 juf is me altijd bij gebleven dat was juf wilma

ja de sint bernardusschool pffff dat is al een tijd geleden maar ik heb er zelf nog wel leuke herinneringen aan de meesters en juffrouwen waren wel lief altijd en de jaarsluitingen waren wel gezellig maar 1 juf is me altijd bij gebleven dat was juf wilma dat vond ik altijd een lieve juffrouw.het was de leukste tijd van mijn school jaren en hoop hier nog wat bekenden tegen te komen.

Sint Bernardusschool, 1976

heb vele leuke herinneringen aan deze school.

heb vele leuke herinneringen aan deze school. zo is mijn vader jaren lang zwarte piet geweest en ik heb het nooit door gehad. Meester Bert, Juffrouw Marga, Juffrouw Mieke, iedereen was erg lief voor ons. Elke maand bijvoorbeeld een liedje instuderen of een toneelstukje op de vrijdag middag, geweldig was dat toch! In 1987 ben ik verhuisd naar Breda en dat was toen best moeilijk. Heb veel brieven ontvangen van mijn klasgenootjes. Het zou leuk zijn iets te horen van degene bij wie ik in de klas heb gezeten!

Sint Bernardusschool, 1979

?