Sint Bernardus MAVO Van Hetenstraat (voorheen ULO)

Van Hetenstraat 57 in Deventer, ( Toon op kaart )

537 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Bernardus MAVO Van Hetenstraat (voorheen ULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Bernardus MAVO Van Hetenstraat (voorheen ULO) foto

Op Sint Bernardus MAVO Van Hetenstraat (voorheen ULO) vind je 69 klassenfoto’s en 537 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad, geen slechte leraren (behalve voor wiskunde, want dat snap ik tot vandaag nog niet :-)).

Leuke tijd gehad, geen slechte leraren (behalve voor wiskunde, want dat snap ik tot vandaag nog niet :-)).

Sint Bernardus MAVO Van Het..., 1974

Wat een tijd heb ik gehad op deze school, nou ja meer op en rond het schoolplein.

Wat een tijd heb ik gehad op deze school, nou ja meer op en rond het schoolplein...Ik had niet de beste reputatie, maar dat maakte het voor mij alleen maar leuker. Wat ik me nog goed kan herinneren is de fietstocht naar A'dam. Wie dat toch ooit verzonnen heeft, ik weet het niet. Maar het was wel heel leuk! Leraren die ik echt leuk vond waren: Meneer Pieters (Frieslan boppe), Bougie, de Wilde (die foto van Reinder Nummerdor met handtekening, die ik van de Wilde heb gekregen, heb ik nog steeds). En mevrouw Pollman, die jammer genoeg overleden is. De meest lachwekkende leraar was natuurlijk mevrouw Schurink, met haar geweldige panty's en altijd foute haarkleur (of was dat toch een pruik)Mijn tijden bij meneer ten Dam waren ook heel gezellig (eerst ff een shaggie roken). Mensen waar ik mee omging zijn: Femke Burggraeve (en we zijn nog steeds vriendinnen), Lotte, Frederiek, Theo Doetawihardja, (Sebastiaan) Hommes en Dennis Scheer.

Sint Bernardus MAVO Van Het..., 1995

Ooit een tentamen Maatschappijleer gemaakt met de uitwerkingen nog op het bord.

Ooit een tentamen Maatschappijleer gemaakt met de uitwerkingen nog op het bord. Daar kwam ook nog eens bij dat niet iedereen het door had. Leuke wiskunde lessen gehad van Gugie?? Verder heb ik altijd boeiende geschiedenislessen gehad. Mevrouw .....? kon altijd met veel enthousiastme en plezier ons onderwijzen over historische gebeurtenissen.

Sint Bernardus MAVO Van Het..., 1988

?