Sint Bernard

gildenstraat 1 in Hulst, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Bernard, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Sint Bernard foto

Op Sint Bernard vind je 2 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was mijn mooiste tijd.

Was mijn mooiste tijd. Bij Stevens,Everaerd,van Damme, de Bleijzer

Sint Bernard, 1976

Te veel om op te noemen.

Te veel om op te noemen. Dus zomaar een paar dingen. De leerkrachten: Stevens, harde hand en een vulpen fanaat. Gelukkig was ik linkshandig en mocht overstappen op een balpen. Bogaart(bobo) voor natuurkunde. Phoe zeer streng heel wat strafwerk geschreven. Tijdens de uitreiking van mijn school diploma nog wat met hem gepraat en het bleek een hele open man te zijn (gek he dat je dat niet eerder ziet). Apers die probeerde de politieke discussie bij ons te introduceren (wel VVD natuurlijk) Koster, Tja geen nonsens man en gewoon je vak leren,Geen speciale veiligheid dat je niet een 220/380V schok kon krijgen dat is in de praktijk ook zo was zijn mening. jaren later na controle van de inspectie moest dat toch veranderen. Van pipo ( bijnaam) kregen we oa elektronica en de vakken die hij gaf waren wel interessant. Soms had hij een zendingsdrift en dan kregen we een hele tijd te horen wat er allemaal fout was en anders moest. Ik weet nog dat een nieuwe leerkracht de Bleijzer stage kwam lopen en gas les bij pipo. Een beetje een verlegen man. Tja ( allemaal pubers dus dat wil wel ) hij werd dus al snel de heer de Blozer.. Heb van hem mijn eerst brommer (een Puch) gekocht. En zo is er nog zo veel meer. Al met al een strenge maar goede school met goede praktijk mensen in een periode waarin onze pubertijd hoogtij vierde

Sint Bernard, 1972

Het is allemaal wel lang geleden maar ik kan me herinneren de lessen van maatschappijleer en nederlands van Apers wat toch een heel bijzondere man was en Piet lips voor houtbewerking en meneer Bobo.

Het is allemaal wel lang geleden maar ik kan me herinneren de lessen van maatschappijleer en nederlands van Apers wat toch een heel bijzondere man was en Piet lips voor houtbewerking en meneer Bobo.

Sint Bernard, 1972

?