sint Bavo sint Jan school

gerdesiaweg in Rotterdam, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van sint Bavo sint Jan school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

sint Bavo sint Jan school foto

Op sint Bavo sint Jan school vind je 50 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben in 1966 halverwege de 3e klas op deze school gekomen.

Ik ben in 1966 halverwege de 3e klas op deze school gekomen. Ik herinner mij nog broeder van Gennip (ik meen 3e klas), meester Perquin (5e klas), waarvan we nog naar zijn bruiloft zijn geweest in Schiedam en broeder Cajetanus (6e klas). Aan namen herinner ik mij niet zoveel meer, maar ik denk dat ik bij Harm Houtman in een klas gezeten heb, omdat ik Sjaak Gouweleeuw herken en Herman is waarschijnlijk mijn schoolvriend Herman van Rooijen, verder herinner ik mij nog Arthur Trimbos en een Johan. Ook herinner ik mij de schoolreisjes, die voor mijn gevoel ieder jaar naar bosbad Hoeven gingen.

sint Bavo sint Jan school, 1966

Echte broederschool.

Echte broederschool. Nog een van de weinige jongens scholen in die tijd. Ik ging er heen omdat mijn twee oudere broers (Martin en Fons) ook op dez school gezeten hadden. Broeder Evermaris (4e klas), Broeder Roberto (5e klas), Broeder Cajetanus(6e klas. Ik herinner me de grote hekken rondom het schoolplein, die hermetisch gesloten bleven tijdens de overblijf. Maar ook een Meester vd Meer in de 3e klas wiens handen enigsinds 'los' zaten. Mijn vrienden waren oa Rudie Zwaan? Frans Struik? Joop den Toom(nog steeds bevriend mee). (zie eveneens aankondiging Reunie in voorjaar 2005 voor 6e klas 1970 - 1971)

sint Bavo sint Jan school, 1967

Mijn vriend was Artur de Jonge met wie ik samen op 1 autoped vanaf de Hoogstraat naar school reed.

Mijn vriend was Artur de Jonge met wie ik samen op 1 autoped vanaf de Hoogstraat naar school reed. Ik heb hem later nooit meer gezien. Broeder Theofridus had ik in de eerste en tweede klas en en broeder ... in de derde. Hij was niet "netjes" maar daar werd in die tijd niet over gesproken. Meneer van der Meer had ik in de vierde klas en toen zijn we verhuisd en kwam ik op een andere school terecht. auffelen,at,chello,nl

sint Bavo sint Jan school, 1958