Sint Bavo

Schoollaan 6 in Harmelen, ( Toon op kaart )

200 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Bavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Bavo foto

Op Sint Bavo vind je 22 klassenfoto’s en 200 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

te veel om op te noemen, leuk ze weer eens op te halen door de mogelijke contacten die kunnen ontstaan.

te veel om op te noemen, leuk ze weer eens op te halen door de mogelijke contacten die kunnen ontstaan. Laat eens wat horen

Sint Bavo, 1943

Even een paar namen, Bader, Harry Linderhof, Bas (Nu Basje)Tellekamp, Eijlers, van der Ende, Versteeg.

Even een paar namen, Bader, Harry Linderhof, Bas (Nu Basje)Tellekamp, Eijlers, van der Ende, Versteeg. van Geffen, de concierge. Kijk maar eens op de foto's. Mijn hemel, moeilijk om op al die namen te komen. vooral de vrouwlijke leraren. Het hele gebouw is verdwenen, een schitterende beslissing van de edele geheren gemeenteraad. Maar de herinneringen blijven.

Sint Bavo, 1969

Preciese jaartal weet ik niet nu, kwam vanuit "de grote stad" Hilversum naar het "boerendorp" Harmelen.

Preciese jaartal weet ik niet nu, kwam vanuit "de grote stad" Hilversum naar het "boerendorp" Harmelen. Begon daar in de 3de of 4de klas t/m de 6de klas. Snel al veel vriendjes gemaakt, was makkelijk, we waren met een hoop "import" omdat de wijk net nieuw was. Mijn grootste vriend was John van Renswouw ( woonde ook in de straat achter ons en onze slaapkamers keken op elkaar uit, zodat we elkaar konden seinen ;-) ). Ik heb gehoord dat hij naar Amerika is vertrokken, maar hoop ooit nog eens met hem in contact te komen ( via een gelijke Amerikaanse zoeksite nooit iets kunnen vinden ). Namen die me ff te binnen schieten: Riët Vallen ( "ontzettend verkering"), Martin Sterk, Johnny van de Bilt, Sander de Rijk, marjan Vermeij en Gerard Voorn. Van de leraren: Meester Bader uiteraard, Ben Eijlers, van Lun. En inderdaad: wie herinnert zich meester Linderhof niet, wat een klerevent was dat, sloeg met lineaaltjes en gooide met bordenwissers ( één keer bukte ik toen hij gooide en vloog de harde houten borstel tegen de aarden pot van de kerstboom, die daarna van de kast af kwam zetten, wat een puinhoop :-) ). Was er ook niet een meneer Wittmer ?

Sint Bavo, 1968

?