Sint Barbaraschool

Seringenstraat in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

299 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Barbaraschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Barbaraschool foto

Op Sint Barbaraschool vind je 45 klassenfoto’s en 299 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me meester van Dam, die de gewoonte had aan de oren te trekken van de kinderen.

Ik herinner me meester van Dam, die de gewoonte had aan de oren te trekken van de kinderen. Verder juffen Donker, Remmerswaal en Boze, meester Sweep. En niet te vergeten de directeur van Reisen. Herinnert iemand zich nog het liedje dat we in de zesde klas moesten zingen? Zesde klassers mochten op de bel drukken als de lessen afgelopen waren. Tis wat.

Sint Barbaraschool, 1964

dhr.

dhr. van Rijsen,hoofd van de school en van DAm was een orentrekker. In klas 5 veel muziek met juffrouw Donker. Ik herinner mij Angelique en Jose Petra Olga en Anneke Nick en Stan en Sjakie.

Sint Barbaraschool, 1963

Ik weet nog wel dat de heer van Dam een hoek van een tafeltje in de klas er af schopte toen er een niet zat op te letten.

Ik weet nog wel dat de heer van Dam een hoek van een tafeltje in de klas er af schopte toen er een niet zat op te letten. Wat ik ook leuk vond was die sport dag in de westwijk waar we derde werden ondanks een ontiegelijke schaaf wond op mijn knie. wat ik ook een leuke her. vond dat ik in de 6e klas een bril kreeg en ik dacht dat wordt gepest worden maar dat was niet zo. was een toffe klas.

Sint Barbaraschool, 1967

?