Sint Antoniusschool

Zeeweg ? in IJmuiden, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Antoniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 55

Op Sint Antoniusschool vind je 3 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 35

klasgenoten waren:marijke de h...

klasgenoten waren:marijke de haas,hennie brouwer,evelien witte,

2002, joke

mijn klasgenoten waren:Ria Web...

mijn klasgenoten waren:Ria Webbe,Marijke de Haas,Joke Lucassen,Lia van de Wal,Elly Diependaal,Nel v/d Kuijl,Yvonne Ma<r>chel,Ans Weber,Marjan Neve,Paula Rens,Lenie Molenaar,Adrie,Dien en Katrien Zandwijk,Lottie Gelens,Mien Zonneveld,Lenie v/d Giessen,Joke Stals,Marja v/d Wielen,Victiemvan Toorn,Els van Ewijk,Joke van der Weijde,Corry Coenen,Elly Demmers,Ria Wennips,Corry Zuurbier

2003, Deleted

De eerste 3 jaar van mijn lage...

De eerste 3 jaar van mijn lagere schoolloopbaan zat ik op de meisjesschool St.Antonius. De Franciscus en Antonius gingen daarna samen en werden gemengd, dus jongens en meisjes door elkaar wat ik toen best spannend vond. De Laurentiuskerk waar we toch zeker wel eenmaal in de week, voor we naar school gingen, naar toe hoorden te gaan leverde een kruisje op het schoolbord op. Wie de meeste kruisjes had die won (ja, wat eigenlijk?) en dan de processies in de tuin van het Antonius Ziekenhuis die toch ook heel bizonder waren. Ach ja, het was een leuke tijd.

2003, jos
?