Sint Antonius

Pastoor Arnoldstraat 3 in Heusden (gem. Asten), ( Toon op kaart )

78 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Antonius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Antonius foto

Op Sint Antonius vind je 5 klassenfoto’s en 78 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fijne school.

Fijne school. Mijn kleine neefjes en nichtjes krijgen nog steeds les van de leraren waar ook ik les van heb gehad!

Sint Antonius, 1978

Ik herinner me Zuster Rosa, Zuster Angela, juffrouw van Otterdijk, juffrouw van den Biggelaar, juffrouw Rey (die zat altijd achter haar lessenaar zo ontzettend met zichzelf in gesprek dat ze niet eens in de gaten had dat de hele klas al binnen was :-)).

Ik herinner me Zuster Rosa, Zuster Angela, juffrouw van Otterdijk, juffrouw van den Biggelaar, juffrouw Rey (die zat altijd achter haar lessenaar zo ontzettend met zichzelf in gesprek dat ze niet eens in de gaten had dat de hele klas al binnen was :-)). Van mijn klasgenoten herinner ik me vooral Ria Madou, Betsie Verrijt, Bertha Maas (die een keer toen ik bij haar thuis aan het spelen was, bij wijze van grap mijn mond vol zout duwde...) en Tiny van den Broek(was ook een nichtje van mij. Wij speelden na schooltijd ook vaak samen). Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het jullie nu vergaat! Groetjes, Zus.

Sint Antonius, 1951

juffrouw hammacher en zuster rosa.

juffrouw hammacher en zuster rosa

Sint Antonius, 1960