Sint Antonius

Veulenseweg 53 in Veulen, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Antonius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Antonius foto

Op Sint Antonius vind je 1 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weinig leuke herinneringen op deze school, ik kwam van een groot dorp naar een boerengat.

Weinig leuke herinneringen op deze school, ik kwam van een groot dorp naar een boerengat. Heb me daar ook echt niet thuis gevoeld op die school. Wel leuke leraar gehad, hij was daar ook directeur, ben zijn naam kwijt. Ik had 4(!!) leeftijdsgenootjes die bij mij in de groep zaten. Tim Verstegen, Bas Reintjes en Twan Hagens. Leuke vriendinnetjes kwam je daar dus niet echt tegen

Sint Antonius, 1987

heb goede herinneringen aan meester schiks was een zeer goede meester kon ook goed vertellen maar over het algemeen had ik helemaal geen zin in leren vroeger moest je ook als je links was rechts leren schrijven dat was niet zo leuk.

heb goede herinneringen aan meester schiks was een zeer goede meester kon ook goed vertellen maar over het algemeen had ik helemaal geen zin in leren vroeger moest je ook als je links was rechts leren schrijven dat was niet zo leuk

Sint Antonius, 1962

In de vierde klas met meester (Piet) Roefs op schoolreis naar de haven van Rotterdam.

In de vierde klas met meester (Piet) Roefs op schoolreis naar de haven van Rotterdam. In de vijfde klas naar het dolfinarium en het veluwemeer.

Sint Antonius, 1965

?