Ontdek PLUS

Sint Antonia

Industrieweg 115 in Terborg, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Antonia, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Antonia foto

Op Sint Antonia vind je 3 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier deed ik de opleiding voor ziekenverzorgende.

Hier deed ik de opleiding voor ziekenverzorgende. Ik herinner mij de nachten dat we ui waren geweest en door het kelderraam kropen om weer ongezien op onze kamertjes te komen. Helaas lukte dat niet altijd en uiteindelijk moest ik van de nonnen weer thuis gaan wonen.

Sint Antonia, 1966

Ik heb de opleiding ziekenverzorgster gevolgd van feb 1975 -tot 1977.

Ik heb de opleiding ziekenverzorgster gevolgd van feb 1975 -tot 1977. Heb gedurende die periode intern gewoond, onze groep had de naam:ODIVAL. Ben tijdens de opleiding ook nog een keer met de bewoners naar JImuiden op vakantie geweest, een lood zware week maar heel gezellig. Volgend jaar is het 30 jaar geleden dat we de opleiding hebben afgerond!!! Ik ben nog steeds werkzaam in de zorg !! Nog enkele collega's Ans ,Inez, Maria , Martje Joke,Maria Nelly,Ans, zou het een idee zijn om elkaar eens weer te ontmoeten??

Sint Antonia, 1975

Onze groep heette "Het Wespennest" en het was een grote groep aangezien er een nieuw gebouw gebouwd werd die veel groter was en waar dan ook meer personeel voor nodig was.

Onze groep heette "Het Wespennest" en het was een grote groep aangezien er een nieuw gebouw gebouwd werd die veel groter was en waar dan ook meer personeel voor nodig was. Onze groep werd dan ook in tweën gesplitst, de ene helft moest naar het ziekenhuis in Doetinchem en de andere helft bleef in Antonia. Dit was niet zo leuk maar de tijd ging snel en het duurde niet lang of de groep was weer compleet. Ik kan me niet veel namen nog herinneren: Riet Kniest, zij is mijn vriendin gebleven, Lidwien Boers, Sam Rijnen, maar als ik andere namen zie weet ik het denk ik wel weer, want ik kan me heel veel collega's zo voor de geest halen, alleen ben ik niet zo goed in namen. Dr. Helmer die Anatomie Fysiologi gaf en Directrice Juf. Jansen weet ik dan ook nog wel, want zij was altijd nogal oplettend of je wel mooi gekleed was, of een ladder in je kous had. Ook moest je, hoe warm het ook was, panty's aan en natuurlijk het kapje op. Dat rot ding wat telkens van je haren af gleed. De kok Oude Egberink zie ik ook nog zo voor me. Het is een mooie tijd geweest waar ik met veel plezier aan terug denk.

Sint Antonia, 1971