Sint Annaschool

groest in Hilversum, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Annaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 62
  • Schoolgenoten 258

Op Sint Annaschool vind je 62 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 236

Ik zat hier op de kleuterschool.

Ik zat hier op de kleuterschool.

2002, Ben

Toen ik in de tweede klas zat bij juffrouw Beumer werd de derde erbij gevoegd, zodat ik met mijn zus in een lokaal zat.

Toen ik in de tweede klas zat bij juffrouw Beumer werd de derde erbij gevoegd, zodat ik met mijn zus in een lokaal zat. Door de liefste, juffrouw van Rossum, ben ik ook het onderwijs ingegaan.

2002, Anja

Vanaf de kleuterschool tot aan de vijfde klas op de Sint Anna school gezeten.

Vanaf de kleuterschool tot aan de vijfde klas op de Sint Anna school gezeten. Veel kan ik me hier niet meer over herinneren. Wel meneer van den Berg , zuster Clementine, zuster Rigobertie en het handwerkkamertje tegenover de klaslokalen. De schooltandarts kan ik me ook nog wel herinneren in dat mooie oude gebouw de trap op. Was dat niet de lerarenkamer? De oude Gymzaal kan ik me ook nog wel iets van herinneren, een lange gang door en aan het eind twee klapdeuren. En daarna die noodgebouwen achter de chinees en het mexicaanse restaurant. Toen was er geloof ik ook nog een fusie met een school op de Lage Naarderweg, daar zijn we toen ook nog een keer geweest. Wel kan ik me nog wat klasgenoten herinneren o.a. Michael Harskamp,Ronny van Teteringen, Monique van Laar, Nelleke Kers, Christel van den Oudenaller, Pascal Vermeulen, de tweeling Dennis en Brian en Yvonne van de Kolk. Dit zijn de namen die zo bij me opkomen voor de rest zou ik toch eens moeten gaan zoeken naar oude foto's. Ook kan ik me nog het laatste jaar de muziekleraar herinneren dat was dhr.Janssen en dat ik een hele lieve juf had in de eerste klas was dat niet mevr. Adriaanse? Waarschijnlijk als ik mijn Poêzie album zou nakijken zal ik weer heel wat meer herinneren.

2002, Deleted
?