Sint Anna school

Tengnagelshoek in Zutphen, ( Toon op kaart )

76 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Anna school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Sint Anna school foto

Op Sint Anna school vind je 18 klassenfoto’s en 76 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

echte nonnenschool heb met mn zusjes op deze meisjesschool gezeten.

echte nonnenschool heb met mn zusjes op deze meisjesschool gezeten

Sint Anna school, 1950

Op deze lagere school zat ik met mijn broers Stephan en George en mij zus Maria.

Op deze lagere school zat ik met mijn broers Stephan en George en mij zus Maria. In de eerste had ik geloof ik les van juffrouw Wehkamp (schrijf je dat zo?) Het hoofd was de heer Van der Akker. (krentjeskakker)

Sint Anna school, 1964

Strenge meidenschool, met een juf Wamelink in de 1e klas die was wel aardig, en juf Jansen in de 2e klas verder zusters van liefde (en de rest vul zelf maar in) Als je iets gedaan had dan knepen ze je zo lekker in de wang.

Strenge meidenschool, met een juf Wamelink in de 1e klas die was wel aardig, en juf Jansen in de 2e klas verder zusters van liefde (en de rest vul zelf maar in) Als je iets gedaan had dan knepen ze je zo lekker in de wang.Juf Agnes vd Berg in de 3e en 4e klas was een leuke juf, maar ik was blij dat ik naar de Don Boscoschool ging. Jongens en meiden bij elkaar nou dat was wat.Ook van deze periode heb ik geen schoolfoto's en weet ook niet of die er zijn. Zoja dan hoor ik dat graag.

Sint Anna school, 1954

?