Sint Anna

Kr Spieringweg in Vijfhuizen, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Anna, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Anna foto

Op Sint Anna vind je 6 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In januari 1961 ging ik naar de kleuterschool van juffrouw Willemse.

In januari 1961 ging ik naar de kleuterschool van juffrouw Willemse. Het was een 3 maanden voordat ik zes werd en naar de lagere school ging. Ik herinner me juffrouw Willemse als een strenge juf. Niet echt lief voor kleutertjes. Vervolgens de eerste klas van juf Uitendaal (ze had een DAF), de tweede van juf Meijer (met knotje), de derde van juffrouw Rozenhart, de vierde van meester Munstege en de vijfde en zesde bij meester Eradus, die zulke spannende verhalen vertelde op de vrijdagmiddag. Klasgenootjes die ik me nog goed herinner en die ik tot voor kort nog met enige regelmaat zag, waren Ton Eradus, Wil van Bruggen en Tineke Mesman. Mijn vriendinnetjes toen waren Trudie Dijkzeul, Atie Pietersma en Joke Boersma.

Sint Anna, 1960

Leuke oude school met minder leuk schoolhoofd Ben je een klasgenoot van mij stuur dan een mailtje, eventueel met fotos van toen ( ik heb er namelijk geen ).

Leuke oude school met minder leuk schoolhoofd Ben je een klasgenoot van mij stuur dan een mailtje, eventueel met fotos van toen ( ik heb er namelijk geen )

Sint Anna, 1970

Ik heb alleen de eerste en tweede klas op de St Anna gezeten.

Ik heb alleen de eerste en tweede klas op de St Anna gezeten. Ik weet nog dat ik met m'n jeugd vriend 's avonds het slot van de eerste klas hadden volgestopt met een rietje zodat we de volgende dag niet in het lokaal konden. Helaas had boer Flap dit gezien en werden we de volgende dag door Duker opgewacht. We kregen een pakslag op den kont. Ik kreeg mijn eerste zoentje van Ellen Blauwhof op de speelplaats toen we in de tweede klas zaten. De tweede klas was het noodgebouwtje tegenover de aula van de kerk.

Sint Anna, 1972