Sint Angela MAVO

Postelse Hoeflaan in Tilburg, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Angela MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Angela MAVO foto

Op Sint Angela MAVO vind je 8 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geweldige tijd.

Geweldige tijd. Enige namen: Sjef Schenkels, Paul Ouwerkerk, Eric van Dun, Mieke de Kok, Ellen de Kok, Elise Dikmans, Anita Cruijssen, Patricia Brand, Jim van Loo, Frank Engel, Marjolein Born, e.a. Vooral de carnavalstijden, Pinkpop en stappen in La Cabane waren top!!! Heb helaas weinig foto's uit die tijd.

Sint Angela MAVO, 1975

Teveel om op te noemen Toen was het nog Mulo EErst een jaar in de Elzenstraat daarna na de nieuwbouw Jammer dat het gebouw alweer gesloopt is.

Teveel om op te noemen Toen was het nog Mulo EErst een jaar in de Elzenstraat daarna na de nieuwbouw Jammer dat het gebouw alweer gesloopt is

Sint Angela MAVO, 1964

Dat ik na elke gymles in elkaar werd geslagen door een man of vier, de heer Loing met zijn "jong" en "lui", de werkster die gemiddeld 1 keer per week een blad met kopjes liet vallen ("he zweetnek, ge vergit de helft"), de Rooy in z'n aquarium, geschiedeni

Dat ik na elke gymles in elkaar werd geslagen door een man of vier, de heer Loing met zijn "jong" en "lui", de werkster die gemiddeld 1 keer per week een blad met kopjes liet vallen ("he zweetnek, ge vergit de helft"), de Rooy in z'n aquarium, geschiedenis van Knel, hoe heb ik het allemaal overleefd.

Sint Angela MAVO, 1976