Sint Aloysius

boschweg in Schijndel, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Aloysius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sint Aloysius foto

Op Sint Aloysius vind je 30 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de 1e bij juffrouw Wouters,prima juffrouwtje om je schooltijd mee te beginnen, daarna juffrouw van Zuylen, en in de 3e voor de eeste keer de Grosfeld.

In de 1e bij juffrouw Wouters,prima juffrouwtje om je schooltijd mee te beginnen, daarna juffrouw van Zuylen, en in de 3e voor de eeste keer de Grosfeld. Prachtige verhalen, Huub Hendriks, Gerard van Heeswijk en ik hebben hem nog bezocht ter voorbereiding op onze reunie. Is nog steeds dezelfde persoon, acteur en verhalenverteller.Prachtmens !!! Daarna de 4e, heer van Zuylen, daar was niemand blij mee, wat een ..........!!!! Daarna in de 5e weer Grosfeld, en in de 6e Witlox. We hebben een leuke reunie gehad, met een grote opkomst. Mooie en minder mooie herinneringen, ik herinner me nog het oude trainingsveld van Avanti,waar nu volgens mij het zwembad is.Opwoensdagmiddag trainen, Huub Kastelijn keeperstrainer en Pietje(praberen)Brus trainer.Wij woonden in het dillesdurp, helaas niet veel meer van de oude huisjes over.En oude schooliefdes ???? Volgens mij mochtten we nog niet eens in de buurt van meisjes komen.

Sint Aloysius, 1960

We hadden goede tijden op deze school een leuke klas en met wat vriendinnen vonden we het leuk om leraren van de wijs te brengen vooral de leraar van de 5de klas meneer Braad genaamd wat een stuk.

We hadden goede tijden op deze school een leuke klas en met wat vriendinnen vonden we het leuk om leraren van de wijs te brengen vooral de leraar van de 5de klas meneer Braad genaamd wat een stuk.

Sint Aloysius, 1970

Jammer, het mooie gebouw bestaat niet meer, heeft plaatgemaakt voor woningbouw.

Jammer, het mooie gebouw bestaat niet meer, heeft plaatgemaakt voor woningbouw

Sint Aloysius, 1966

?