Sint Adelbertus

Sint Adelbertuslaan 3 in Bergen, ( Toon op kaart )

211 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sint Adelbertus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Sint Adelbertus foto

Op Sint Adelbertus vind je 31 klassenfoto’s en 211 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester van de klunderd Hoofd en meester boots en meester groot bijnaam kip jufvrouw veldman en meester van de vlugt en de Boer heb ik ook nog gekent Een van de twee speelde viool en blokfluit.

Meester van de klunderd Hoofd en meester boots en meester groot bijnaam kip jufvrouw veldman en meester van de vlugt en de Boer heb ik ook nog gekent Een van de twee speelde viool en blokfluit

Sint Adelbertus, 1950

1e klas bij nonnen, Zr.

1e klas bij nonnen, Zr.Ctistofera. 2e weinig naar school geweest, oorlog, 3e en 4e klas bij meester van de Klundert en 5e klas bij meester Groot. 6e klas in Alkmaar, Aloysiusschool. Van de Klundert kon goed zingen en voorlezen. Meester Groot was streng maar rechtvaardig, van hem heb ik veel geleerd.

Sint Adelbertus, 1944

1e juffrouw Veldman 2e mr.

1e juffrouw Veldman 2e mr. de Boer en john Huiberts 3e mr. Boots 4e mr. Vlugt 5e mr. Resink 6e mr. "kip" Groot 2e klas met huiberts in Kranenburg op de hoflaan

Sint Adelbertus, 1956

?