Singelschool

Binnensingel in Deventer, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Singelschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Singelschool foto

Op Singelschool vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ontzettend leuke school veel lol gehad .

ontzettend leuke school veel lol gehad . leuke meiden

Singelschool, 1982

Op deze school heb ik buiten de leerstof om ook genoeg andere dingen geleerd, Zo was het stoer om te gaan roken wat natuurlijk niet mocht, en pijbelen.

Op deze school heb ik buiten de leerstof om ook genoeg andere dingen geleerd, Zo was het stoer om te gaan roken wat natuurlijk niet mocht, en pijbelen.Meestal stonden wij in het fietsenhok te roken, en soms ook wel binnen op de toilet. Verder heb ik daar een leuke tijd gehad, helaas is het hoofdgebouw weg, de andere locaties zijn er nog, maar hebben nu een andere bestemming.

Singelschool, 1970

Ik volgde de (destijds gloednieuwe) opleiding Kinder- en Jeugdverzorging (KVJV)en heb er een leuke en leerzame tijd gehad, al heb ik op zich niets met de opleiding gedaan.

Ik volgde de (destijds gloednieuwe) opleiding Kinder- en Jeugdverzorging (KVJV)en heb er een leuke en leerzame tijd gehad, al heb ik op zich niets met de opleiding gedaan. Tine de Nijs was een van de belangrijkste leraressen op deze school en een heel bijzonder mens in alle opzichten.

Singelschool, 1976

?