Sibrandus Stratingh MTS

Muntinglaan 3 in Groningen, ( Toon op kaart )

858 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sibrandus Stratingh MTS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sibrandus Stratingh MTS foto

Op Sibrandus Stratingh MTS vind je 38 klassenfoto’s en 858 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezien het regime (oa.

Gezien het regime (oa. Hr. Ten Cate) werd deze school de "SS-MTS" genoemd en ik herinner mij nog de "heftige" gevolgen van een schooltripje naar Parijs in het laatste jaar. Aantal leerlingen hielden zich niet zo aan de tijdafspraken en kwamen dus veeeel te laat in het hotel. (Parijs is ook zoooo leuk!) Het gevolg bij terugkomst: meerdere klasgenoten kort voor het examen van school gestuurd, kort geding door een van hun bij de rechtbank aangespannen, een artikel hierover in De Telegraaf en als laatste twee docentenkampen tegenoverelkaar op school!! Voor de rest: super naar mijn zin gehad en erg leuke opleiding.

Sibrandus Stratingh MTS, 1976

Afdeling bouwkunde gezeten, hele leuke herinneringen aan deze school.

Afdeling bouwkunde gezeten, hele leuke herinneringen aan deze school. Vooral veel gelachen in de lessen van meneer de Boer en meneer Petrus. Excursie naar Brussel was ook te gek, maar de vraag is nog altijd waarom gingen we er eigenlijk heen, weinig gezien veel gefeest. ik heb een leuke tijd gehad op de MTS.

Sibrandus Stratingh MTS, 1989

spijbelen.

spijbelen

Sibrandus Stratingh MTS, 1985

?