Shalom

Galjoen 2424 in Lelystad, ( Toon op kaart )

107 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Shalom, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Shalom foto

Op Shalom vind je 19 klassenfoto’s en 107 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen aan schoolkamp, weeksluitingen, Filepijnendag en de verjaardag van de school.

Leuke herinneringen aan schoolkamp, weeksluitingen, Filepijnendag en de verjaardag van de school. Leuke tijd gehad bij juf Anneriek, meester Herman en meester Koos.

Shalom, 1983

Lang gelee.

Lang gelee.... meester Henk, Juf Annemiek (....) En alle ginaguppels natuurlijk!

Shalom, 1984

Eerst als peningmeester opgetreden en daarna doorgestroomd als voorzitter van de ouderraad.

Eerst als peningmeester opgetreden en daarna doorgestroomd als voorzitter van de ouderraad. Ook veel aan de avondvierdaagse gedaan. Vooral de 10 kilometergroep opgejaagd om niet telkens als allerlaatste binnen te komen. Vaak lukte het toch nog als hekkensluiter applaus te ontvangen. Pierleplons was de piraat die was aangespoeld op het kleuterkamp. Met alle drie de dochters op schoolkamp geweest in Hierden, en elders op de Veluwe. Altijd fietsen. De toeristische routes van Henk Hoekstra waren vaak een feest. Je kon ook nog verdwalen, al had je een routebeschrijving. Al ben je ouder, je leeft ook mee met de kinderen. Nachtwandelingen, speurtochten, douanespel, geluidenspel, droppings in de nacht: noem het maar, ik heb het doorstaan. Ook in de vrachtwagen slapen? Lekker fris! Bonte avond met rookbommen, kon ook geregeld! *******

Shalom, 1987

?